HYDROMAX - najbolje prodajan izdelek za moško zdravje!

prijava na e-novice
 

Zdrav penis
za celo življenje!

Trde in daljše erekcije
v le nekaj minutah!

Hydromax Xtreme

Naroči zdaj!

Pogosta vprašanja

Tukaj smo zbrali vprašanja, ki jih uporabniki pogosto postavljajo o Hydromaxu. Če odgovora na vaše vprašanje ne najdete tukaj, nas kontaktirajte po telefonu 080 18 01 ali e-mailu info@hydromax.si. Z veseljem vam bomo pomagali.

Kaj je Hydromax?

Hydromax je vodna erekcijska črpalka, ki je namenjena preventivni skrbi za spolno zdravje moških, lahko pa ga uporabljamo tudi kot pomoč pri zdravljenju obstoječih težav z erekcijo in velikostjo penisa.

Kako Hydromax deluje?

Hydromax s podtlakom napolni tkivo penisa (razširi žile, poveča prekrvavljenost). S pomočjo Hydromaxa se penis napolni s približno 30% več krvi kot ob normalni erekciji. To povzroči temeljito »prevetritev« penisa. Škodljivi toksini so odplaknejo, kar omogoči zdrave erekcije. Ob redni uporabi se penis zaradi miniaturnih poškodb v tkivu in procesu obnovitve počasi veča in krepi. Postopek uporabe Hydromaxa si lahko predstavljate kot fitnes za penis. Zaradi le-tega bodo vaše erekcije obstojnejše in tudi daljše.

Komu je Hydromax namenjen?

Hydromax je namenjen vsem moškim, saj z redno vadbo ukrepamo preventivno in se tako lahko zaščitimo pred prezgodnjim nastopom erektilne disfunkcije. Hydromax lahko uporabljajo tudi moški, ki se že srečujejo z blažjo obliko erektilne motnje ali Peyronijeve bolezni (boleča ukrivljenost penisa), saj lahko Hydromax vpliva na odpravo obeh motenj. Poleg tega ima Hydromax pozitivne vplive še na:

 • odpravljanje prezgodnje ejakulacije
 • povečanje penisa
 • trše in dolgotrajnejše erekcije

Kako pogosto naj ga uporabljam?

Priporočamo 10-15 minutno uporabo dnevno oziroma vsaj 3-krat tedensko. Za najboljše rezultate priporočamo vadbo 5 do 6-krat tedensko.

Kako se uporablja Hydromax?

Uporaba pod tušem

 1. Najprej s toplo prho sprostite penis in moda. Obrijte sramne dlake, saj boste lahko le tako ustvarili popoln vakuum za črpanje.
 2. Hydromax napolnite z vodo. Zadržite dno naprave, da voda med nameščanjem ne odteče.
 3. Penis vstavite v Hydromax in ga potisnite proti sebi, da ustvarite vakuum.
 4. Ponovite 3x po 5 minut.

Uporaba v kadi

 1. Kopalno kad napolnite z vodo, ki naj vam sega vsaj do pasu.
 2. Nato z vodo iz kopalne kadi napolnite še vodno črpalko Hydromax in vstavite penis. Vaša moda naj bodo zunaj črpalke.
 3. Hydromax večkrat potisnite navzdol, da tako ustvarite podtlak. Čutili boste , kako pritisk narašča. Odvečna voda bo začela iztekati skozi ventil na vrhu naprave.
 4. Ko črpanje ni več mogoče, ste dosegli maksimalni pritisk v črpalki. Sprostite se in pustite Hydromax delovati 5 minut. Po petih minutah sprostite ventil in vajo ponovite še dvakrat.
 5. Če se vam zdi, da je pritisk premočan, ga sprostite na ventilu, ki je na vrhu naprave.
 6. Po koncu vstanite in si oglejte rezultate. Ne boste razočarani!
 7. Priporočamo, da Hydromax uporabljate vsaj trikrat tedensko, za najboljše rezultate pa priporočamo uporabo 5 do 6-krat tedensko. Črpalke ne uporabljajte več kot enkrat dnevno!

   

 

Ali je Hydromax primeren za športnike?

Da. Športnikom priporočamo redno uporabo vodne erekcijske črpalke Hydromax, saj športniki sodijo v rizično skupino. Ob povečani športni aktivnosti se namreč kri umakne iz penisa v mišice. Ob redni športni vadbi se zaradi tega v penisu nabirajo različni toksini, ki negativno vplivajo na tkivo penisa, zaradi česar lahko na daljši rok pride do motenj pri vzpostavitvi in ohranjanju erekcije. Športnikom priporočamo uporabo Hydromaxa, saj poskrbi za boljšo prekrvavitev penisa, s čimer preprečimo nabiranje različnih toksinov v tkivu penisa. Že s 15-minutno vadbo lahko dosežemo enak rezultat, kot bi ga naše telo v 5-6 urah.

Katere so glavne prednosti črpalke Hydromax?

Hydromax ima številne prednosti, le nekaj izmed njih pa je naslednjih:

 • izboljša spolno zdravje moškega,
 • proti impotenci in erektilni disfunkciji deluje preventivno in kurativno,
 • zagotavlja trše in daljše erekcije,
 • omogoča doživljanje močnejših orgazmov,
 • ima pozitivne učinke pri odpravljanju prezgodnjega izliva,
 • glede na kvaliteto produkta in številne raziskave je nakup cenovno ugoden,
 • vaš penis bo bolj zdrav, trdnejši in večji,
 • rezultati so vidni takoj,
 • nudi diskretno in varno uporabo,
 • dovolj je že 15 minut uporabe dnevno.

Ali se bo moj penis ob uporabi Hydromaxa povečal?

Da. Povečanje penisa je odvisno od intenzivnosti vadbe in se razlikuje od uporabnika do uporabnika. Prvi rezultati so vidni že po nekaj minutah uporabe in trajajo do 24 ur, do trajnega povečanja penisa pa pride z redno uporabo (vsaj nekaj tednov).

Hydromax je postal premajhen zame, kaj sedaj?

Naj vam čestitamo za tak napredek! Veseli nas, da ste zadovoljni z izdelkom in iščete večjo napravo. Za uporabnike večjih velikosti in za tiste, ki so trenutni Hydromax X30 prerasli, predstavljamo novo verzijo Hydromax X40.

Ali je Hydromax varen za uporabo?

Da. Ob pravilni uporabi je Hydromax popolnoma varen za uporabo.

Ali ima Hydromax kakšne stranske učinke?

Ob pravilni uporabi Hydromax nima stranskih učinkov, razen seveda povečanega zadovoljstva vas in vaše partnerice. Ob prekomerni uporabi se lahko na področju penisa pojavijo modrice, ki sicer hitro izginejo, vseeno pa ne svetujemo uporabe nad priporočenim časom. Če se pojavijo modrice, priporočamo, da zmanjšate intenzivnost vadbe (čas in moč), kasneje pa postopoma zvišujete moč podtlaka in/ali čas uporabe.

Ali lahko uporabljam Hydromax, če sem obrezan?

Da.

Kaj pa diskretnost in anonimnost?

Diskretnost naših kupcev je na seznamu naših prioritet uvrščena zelo visoko. Črpalko Hydromax boste prejeli v neoznačenem paketu, tako da nihče ne bo izvedel, kaj je v paketu. Po želji vam lahko naročilo odpošljemo tudi kot »poštno ležeče«, kar pomeni, da pošiljko prevzamete na izbrani poslovalnici pošte, na vaš dom pa ne dobite nikakršnega obvestila.

Niste mi odgovorili na vsa vprašanja, kam se lahko obrnem za nasvet?

Pošljite nam e-mail na info@hydromax.si ali pa nas pokličite na 080 18 01 vsak delavnik med 9h in 16h.

Kaj menijo uporabniki? Preberite si njihove zgodbe! >>

Svoj Hydromax sem prejel pred enim tednom in pol in ga redno uporabljam že od drugega dne dalje. Z vsako uporabo opažam večje izboljšanje pri pretoku krvi v penisu pa tudi erekcijo sedaj doživim veliko hitreje ter trdneje. Že nekaj let sem namreč trpel za erektilno disfunkcijo in mislil sem, da bom na koncu ostal z nedelujočim penisom. Zdi se mi, da bo z uporabo Hydromaxa kmalu vse le še bled spomin. Hydromax je čudovit izdelek. Vesel sem, da sem ga preizkusil. več

Alen, Kranj
 

Šok na obrazu moje punce po tem, ko je vstopila v kopalnico in odvrgla brisačo ter se začudila, kje za hudiča se je ta zver skriva toliko časa, je povedal vse. več

Janez, Ljubljana
Pošljemo vam neoznačen paket. Nudimo možnost pošiljanja poštno ležeče
Želim izboljšati svojo spolno moč ZDAJ!