HYDROMAX - najbolje prodajan izdelek za moško zdravje!

prijava na e-novice
 

Zdrav penis
za celo življenje!

Trde in daljše erekcije
v le nekaj minutah!

Hydromax Xtreme

Naroči zdaj!

Kako deluje Hydromax?

Hydromax je vodna erekcijska črpalka, ki znotraj komore v katero vstavimo penis, deluje na principu podtlaka. Podtlak razširi žile ter poveča prekrvavitev in s tem pomaga krvi, da popolnoma napolni brecilno tkivo penisa ter posledično doseže sledeče pozitivne učinke:

 • Odvaja toksine.
  Zaradi slabe prekrvavitve se toksini nabirajo v brecilnem tkivu penisa, povečana prekrvavljenost pa omogoči njihovo odstranitev.
 • Podaljša čas spolnega odnosa.
  Občutljivost penisa se zmanjša in tako ugodno pomaga pri preprečevanju prezgodnjega izliva.
 • Odprava Peyronijeve bolezni (boleče ukrivljen penis).
  Hydromax lahko odpravi Peyronijevo bolezen oziroma boleče ukrivljen penis, predvsem pa preprečuje nadaljnjo ukrivljenost penisa.
 • Prepreči in celo odpravi impotenco. Prekrvavitev penisa se z uporabo Hydromaxa poveča. Z redno uporabo preprečimo nastanek  impotence, v nekaterih primerih pa so uporabniki celo odpravili resne erektilne motnje.
 • Povečanje penisa. Izboljšana prekrvavitev brecilnega tkiva povzroči tvorbe novih celic, s čimer se postopoma povečuje kapaciteta penisa in zmožnost ohranjanja erekcije.

Priporočamo ga tudi športnikom, saj je njihov penis zaradi povečane aktivnosti slabše prekrvavljen in zaradi tega še bolj izpostavljen škodljivim vplivom.

 

 

Penis je sestavljen iz dveh prekatov, ki se nahajata na zgornji strani in ju imenujemo kavernozni telesi (corpora cavernosa), ter iz spongioznega telesa (corpus spongiosum), ki leži v spodnjem delu in se na koncu penisa razširi, da oblikuje glavico. Podtlak, ki ga ustvarimo z erekcijsko črpalko Hydromax, vpliva na prekrvavitev omenjenih treh prekatov, zaradi česar pride do miniaturnih poškodb v tkivu, ki jih v procesu obnovitve nato nadomestijo nove celice. S tem se tkivo obnavlja, penis pa postane bolj zdrav in večji. Kri, ki se nabere v brecilnem tkivu, hkrati odnaša škodljive toksine in poskrbi za zdrav penis.


Imate kakšno vprašanje? Odgovor poiščite tukaj! >>

Svoj Hydromax sem prejel pred enim tednom in pol in ga redno uporabljam že od drugega dne dalje. Z vsako uporabo opažam večje izboljšanje pri pretoku krvi v penisu pa tudi erekcijo sedaj doživim veliko hitreje ter trdneje. Že nekaj let sem namreč trpel za erektilno disfunkcijo in mislil sem, da bom na koncu ostal z nedelujočim penisom. Zdi se mi, da bo z uporabo Hydromaxa kmalu vse le še bled spomin. Hydromax je čudovit izdelek. Vesel sem, da sem ga preizkusil. več

Alen, Kranj
 

Šok na obrazu moje punce po tem, ko je vstopila v kopalnico in odvrgla brisačo ter se začudila, kje za hudiča se je ta zver skriva toliko časa, je povedal vse. več

Janez, Ljubljana
Pošljemo vam neoznačen paket. Nudimo možnost pošiljanja poštno ležeče
Želim izboljšati svojo spolno moč ZDAJ!